Disclaimer
Algemeen
Alle prijzen op deze site zijn in EURO, exclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
Aanbiedingen en aflevering
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die voor 22:00 uur binnen zijn worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig).
Voorraadindicatie
De voorraadindicatie geeft de voorraad weer op een bepaald moment. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig.
Privacy
Al de door jou verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie Privacy.
Hyperlinks en downloads
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover WAVE geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op jouw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. WAVE aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.


Alle prijzen zijn exclusief BTW, eventuele verzendkosten en transactiekosten en inclusief thuiskopieheffing.