Dropshipment en fulfilment

Fulfilment via WAVE Distributie

Fulfilment is een steeds meer gebruikte term binnen het online zaken doen. Naarmate het internet als verkoopplatform aantrekkelijker wordt, zoeken bedrijven steeds meer naar mogelijkheden als verlengstuk van hun eigen activiteiten. Om u actief en aantrekkelijk te positioneren in de markt is een snelle en betrouwbare service, perfecte logistiek en het betrouwbaar vervoeren van goederen van essentieel belang.

WAVE Distributie biedt u de mogelijkheid om te profiteren van haar technische en logistieke mogelijkheden. Dit met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in verkoop op afstand en een assortiment van meer dan 100.000 producten, welke het hele spectrum van IT-, consumentenelektronica en aanverwante productlijnen zoals Home & Living omvat. Het uitbesteden van uw logistiek en voorraadpositie aan WAVE Distributie geeft u de beschikbaarheid over een zeer groot assortiment en levert een aanzienlijk besparing op waar het bijvoorbeeld personeelskosten betreft.

U doet de verkoop, wij doen de rest

  • Wij verzenden via dropshipment uit uw naam direct naar uw klant
  • Desgewenst met gepersonaliseerde pakbonnen (uw eigen logo)
  • Wij hanteren vaste verzendkosten
  • Geen orderkosten, verpakkingskosten of andere bijkomende kosten
  • Zendingen worden in 98% van de gevallen de volgende dag geleverd (indien op voorraad)
  • Eenvoudig aan te sluiten via de upload van prijzen en voorraden in uw ERP-system en order overdracht via CSV of XML
  • Orders worden verwerkt en verzonden tot 22:00 uur, zes dagen in de week.

Meer weten omtrent de mogelijkheden van onze fulfilment diensten? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.Alle prijzen zijn exclusief BTW, eventuele verzendkosten en transactiekosten en inclusief thuiskopieheffing.