WAVE Distributie
Marconiweg 1
4691 SV, Tholen

Tel: +31 (0)88 205 29 05

Uw artikel is defect? Graag helpen wij u hiermee verder. Hiervoor is echter van belang of het artikel nog binnen onze garantie termijn valt.

 

Valt het product nog binnen de garantieperiode?

Dan kunt u onderstaande stappen volgen.

 

Valt het product buiten de garantieperiode?

Dat betekent niet per definitie dat u niet geholpen kunt worden. Alleen indien er een reparatie nodig is, dient u wel de reparatiekosten te betalen. Ook bieden steeds meer fabrikanten een fabrieksgarantie welke langer is dan de wettelijke garantieperiode. U kunt in dat geval bij de desbetreffende fabrikant controleren wat de gehanteerde fabrieksgarantie is. Indien het product namelijk binnen de fabrieksgarantie valt, kunt u direct bij de fabrikant terecht voor een verdere garantie afhandeling. Meer informatie hierover vindt u meestal op de website van de fabrikant.

 

Voor meer informatie over garantie in het algemeen, klik hier.

 

Stap 1

Bent u er geheel zeker van of het product daadwerkelijk defect is? Indien u nog twijfelt dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u eventueel assisteren bij het vaststellen van het defect. Dit kan zowel telefonisch: +31 (0)88 205 29 05 als per e-mail: service@wave-distributie.nl.

 

Stap 2

In sommige gevallen kan het recht op garantie vervallen - zelfs als het product nog binnen de garantieperiode valt. Dit kan onder andere komen door: aangebrachte schade die na de koop is ontstaan (zoals vallen, scheuren, krassen), het verwijderen van garantie zegels of stickers, kortsluiting door een verkeerde energievoorziening, etc. Wij raden u aan om alvorens uw product op te sturen eerst te bekijken of uw product niet uitgesloten is van garantie.

 

Stap 3

Bij enkele fabrikanten is de directe service voor eindgebruikers dusdanig goed dat wij adviseren direct contact op te nemen met de fabrikant. Uw klant heeft dan voordeel van interessante servicemogelijkheden en directe service, dit kan in sommige gevallen zelfs betekenen dat u een versnelde service afhandeling heeft of dat de fabrikant het thuis ophaalt en aflevert. Om te weten of dit voor u aan te raden is, kunt u kijken bij Directe service van fabrikanten op basis van fabrikant.

Staat uw product of productgroep er niet tussen? Dan kunt u het beste contact opnemen met WAVE.

 

Stap 4

Neem contact op met de klantenservice omtrent uw defecte product. Zij zullen u adviseren op basis van het defect of het een op te lossen technisch probleem is, of het product direct omgeruild kan worden of dat het teruggestuurd dient te worden naar de fabrikant.

 

Klantenservice
  • Maandag - Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
  • Vrijdag: 08:30 – 16:00 uur
  • Telefoon: +31 (0)88 205 29 05
  • E-mail: service@wave-distributie.nl

 

Indien het een PC-systeem betreft:

Indien uw computer door ons gebouwd is (standaard systeem of speciaal voor u geassembleerd) dan raden wij u eerst aan, indien mogelijk, eerst de meegeleverde recovery van Windows te gebruiken. Raadpleeg eventueel de meegeleverde recovery handleiding of neem voor ondersteuning contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch: +31 (0)88 205 29 05 of per e-mail: service@wave-distributie.nl.

 

Stap 5

Indien de klantenservice heeft aangegeven dat het product opgestuurd dient te worden dient u het onderstaande retourformulier in te vullen en af te drukken.

Online-RMA-Formulier

 

Stap 6

Verpak de goederen, inclusief alle accessoires, in een stevige verzendverpakking.

Houdt u er rekening mee dat computerhardware bijzonder gevoelige apparatuur is. Een veilige en stootvaste verpakking kan schade en daarmee het vervallen van de garantie voorkomen.

De goederen dient u voldoende gefrankeerd te versturen onder vermelding van uw RMA nummer naar het volgende adres:

WAVE Distributie
Tav. klantenservice
Marconiweg 1
4691 SV, Tholen

 

Let op: wij geven ten alle tijden maximaal de garantietermijn en bijbehorende voorwaarden door, welke de fabrikant of onze leverancier hanteert.

 

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, eventuele verzendkosten en inclusief thuiskopieheffing. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Lees ook de disclaimer.


 
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de WAVE website te optimaliseren gebruiken wij cookies