WAVE Distributie
Marconiweg 1
4691 SV, Tholen

Tel: +31 (0)88 205 29 05
WAVE levert ook buiten Nederland. U kunt tijdens de bestelprocedure, eenvoudig een afleveradres in het buitenland selecteren.
Online bestellen
Bij het bestellen vanuit het buitenland, worden de verzendkosten niet weergegeven. Omdat per land de verzendkosten en de BTW verschillen, worden deze door ons, na het plaatsen van de bestelling apart berekend. U ontvangt dan van ons een 'offerte', met de juiste kosten. U dient deze offerte vooruit te betalen. Zodra de betaling ontvangen is zullen wij tot uitlevering overgaan.
Telefonisch bestellen
Ook voor telefonische bestellingen moeten de verzendkosten berekend worden en op basis van een offerte vooruitbetaald worden. Wanneer u vragen heeft of telefonisch wilt bestellen, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

  • Maandag - Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
  • Vrijdag: 08:30 – 16:00 uur
  • Telefoon: +31 (0)88 205 29 05
  • E-mail: sales@wave-distributie.nl
BTW-tarieven
Op grond van de geldende regelingen in de Europese Unie, wordt bij een levering naar een EU land, het daar geldende BTW-tarief gehanteerd. In uitzonderlijke gevallen wordt het Nederlandse tarief gebruikt.

In het volgende overzicht vindt u per land het daar geldende BTW-tarief, welke WAVE bij een levering naar het betreffende land hanteert:

Land
BTW-tarief
België
21 %
Denemarken
25 %
Duitsland
19 %
Finland
24 %
Frankrijk
20 %
Griekenland
23 %
Groot Britanië
20 %
Ierland
23 %
Italië
22 %
Luxemburg
17 %
Oostenrijk
20 %
Portugal
23 %
Spanje
21 %
Zweden
25 %
Let op:
Bij levering in landen, die niet tot de EU behoren, wordt ook BTW berekend. Het is mogelijk dat over dergelijke bestellingen invoerrechten en/of douanerechten betaald moeten worden. De BTW kunt u in sommige gevallen terugvorderen door het aanleveren van de originele factuur voorzien van een douane stempel. Tevens hebben wij dan uw bankgegevens nodig (naam van de bank, adres en bankrekeningnummer).

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, eventuele verzendkosten en inclusief thuiskopieheffing. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Lees ook de disclaimer.


 
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de WAVE website te optimaliseren gebruiken wij cookies