Full-time krachten

 

Wij zoeken een (Junior) Accountmanager!

 

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij (junior) Accountmanagers ter versterking van ons team.

Profiel: Je beschikt over een goede verkooptechniek en een stevige kennis van computerproducten. Verkopen is voor jou relaties opbouwen om samen met de klant een continue orderstroom te bewerkstelligen. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en hebt een ′handen uit de mouwen′ mentaliteit. Je wilt met je collega′s aantonen dat een no-nonsense werkwijze in combinatie met service en goede prijzen de juiste ingrediënten zijn voor succes. Samen met je collega′s verzorg je het (veelal telefonische) contact met de klant, waarbij je een adviserende rol vervult en het gehele traject van offerte tot aftersales tot je speelveld maakt.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste collega′s met een MBO/HBO werk- en denkniveau die weten wat ze willen en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit.Herken je jezelf in het bovenstaande? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

WAVE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Marconiweg 1
4691 SV, Tholen

Email: personeel@wave-distributie.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, eventuele verzendkosten en inclusief thuiskopieheffing. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Lees ook de disclaimer.


 
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de WAVE website te optimaliseren gebruiken wij cookies