Technische services

 

 • Onze beschikbare services
WAVE biedt méér dan het leveren van een ruim assortiment, voordelige prijzen en snelle levertijden. Ons uitgangspunt is om klanten tevreden te stellen zowel voor, tijdens, als na de koop. Daarom bieden we onze klanten ook extra services aan: zodat u voor alles bij ons terecht kunt.
Onze medewerkers worden continue bijgeschoold over technische- en productontwikkelingen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of het nou gaat om het assisteren bij het samenstellen van uw droom computer, het retourneren van een verkeerd geplaatste bestelling of hulp bij een onverhoopt opgetreden defect: WAVE staat voor u klaar.

Wat voor service vraag heeft u?
 • Inbouwen en reparaties
Inbouwen van een component

Stel u heeft een nieuw component gekocht, maar u weet niet precies hoe dit in uw PC gebouwd dient te worden. Wij doen het graag voor u. Onze in-house technische dienst kan o.a. voor u inbouwen: harddisk, DVD/Blu-ray speler, controllerkaart, geheugenmodules, grafische kaart, geluidskaart, netwerkkaart en TV kaart. Dit geldt enkel voor bij WAVE aangeschafte producten.

 

Reparaties

Uw computer of notebook repareren is voor ons ook geen probleem. Ook wanneer de desbetreffende computer of notebook niet bij WAVE is gekocht, of u de computer zelf gebouwd heeft. Om vast te stellen wat het probleem is nemen wij het product in voor een diagnose. Daarna stellen wij vrijblijvend een offerte op ter reparatie van het systeem. Indien u ons akkoord geeft om de reparatie uit te voeren dan betaalt u de reparatiekosten, inclusief eventueel te vervangen onderdelen. Wanneer u besluit geen reparatie te laten uitvoeren dan betaalt u diagnose kosten (met een minimum van 25,-).

Let op: WAVE repareert alleen systemen met een legale Windows versie. Wij behouden ons het recht voor systemen die ter reparatie worden aangeboden te weigeren.

 

En nog veel meer…

Ook tot de mogelijkheden behoren: inbouwen van componenten in notebooks, vervangen van onderdelen in uw computer, mini assemblages uitvoeren* en uw computer herassembleren bij eventuele hardwarematige problemen.

 

Kortom: veel is mogelijk. Voor een totaaloverzicht van onze inbouw en reparatie services verwijzen we u graag door naar de prijslijst.

 

* Een mini assemblage houdt in: het assembleren van uw moederbord, processor, koeler en geheugenmodule(s).


 • Backups & Software installaties
Back-ups

Een back-up laten maken? Onze technische dienst helpt u graag bij het maken van een data back-up*.

Let op: Wij behouden ons het recht voor aangeboden back-up opdrachten te weigeren.

 

Software installaties en updates

Ook software of een Windows (her)installatie kan door ons uitgevoerd worden, (mits de software bij WAVE is gekocht) en ook BIOS updates kunnen wij voor u verzorgen.

 

De prijzen voor software installeren kunt u vinden in onze prijslijst.

 

*Daar de prijs van een data back-up afhankelijk is van de grootte van de back-up, krijgt u de exacte kosten voorgerekend op het moment van inname.


 • Overige services
Reinigen systeem

Na verloop van tijd wordt uw computer stoffig. De stof nestelt zich in de onderdelen en zorgt voor een slechtere luchtverplaatsing, waardoor uw systeem warmer wordt. U doet er goed aan om uw computer van tijd tot tijd voorzichtig te stofzuigen. Indien u bang bent iets te beschadigen, dan kunnen wij uw systeem tegen een kleine vergoeding voor u reinigen.

 

Advies bij aanschaf

Bent u op zoek naar een nieuwe computer en wilt u advies over wat het beste bij uw wensen en budget past? Dan bent u bij het goede adres. Onze gespecialiseerde verkopers zullen u graag te woord staan.

 

Zakelijke dienst verlening

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij in samenwerking met betrouwbare partners een scala aan extra services aan. Een greep uit het assortiment:

 • PC-systemen op maat; naast de standaard servers en WAVE Business PC-systemen kunt u volledig naar uw behoefte één of meerdere PC’s samenstellen.
 • Onsite Support Service: in geval van hardware problemen bij WAVE PC-systemen bent u hiermee voorzien van garantie bij u op het kantoor.
 • Full Service IT Solutions; voor onder andere;
  • Advies over het inrichten van uw werkomgeving
  • Installatie en configuratie van apparatuur en software
  • Support en beheer
 • WAVE Business Express; speciaal voor spoedleveringen, waarmee een bestelling op dezelfde dag of zelfs binnen twee uur geleverd kan worden.
 • Corporate inkoopmodules; geheel naar wens kunt u hiermee snel en overzichtelijk inkopen en is de inkoopmodule volledig aan uw eigen software systemen te koppelen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vakkundige accountmanagers van de Business Service.

WAVE Business Service
Marconiweg 1
4691 SV, Tholen
Mail: sales@wave-computers.nl
Website: www.wave-distributie.nl

Ma t/m Do. 08:30 – 17:30 uur
Vr. 08:30 – 16:00 uur
Tel: +31 (0)88 205 29 05

 

Technische ondersteuning

Krijgt u uw zojuist gekochte product niet goed aangesloten, werkt deze niet naar behoren, of heeft u het vermoeden dat het defect is? Indien u tegen technische problemen aanloopt met uw product dan bieden wij u ondersteuning. Hoe moeilijk of makkelijk de vraag ook is, bij onze technische dienst kunt u terecht. Zelfs na het verlopen van de garantieperiode zullen wij ons best doen om u nog van dienst te kunnen zijn.

 

48-uurs belastingtest

Bij een 48-uurs belastingtest van de belangrijkste componenten van het systeem zoals het werkgeheugen, cpu en grafische kaart worden deze continu belast. Door deze test is het mogelijk om stabiliteitsproblemen of fabrieksfouten van de componenten te ontdekken en te verhelpen. U kunt kiezen voor een 48-uurs belastingtest bij het samenstellen van uw nieuwe assemblage computer, maar ook achteraf kunnen wij deze dienst voor u uitvoeren.

 

Bent u benieuwd naar de prijzen van één of meerdere bovenstaande services? Bekijk dan onze prijslijst.


 • Service prijslijst
Hieronder vindt u de prijzen van de door onze technische dienst geleverde services. De genoemde prijzen zijn standaard prijzen. Mocht de situatie dat rechtvaardigen dan zullen wij met u over de te betalen prijs vooraf overleggen. Aan de prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend. De door WAVE samengestelde systemen worden op het geheugen na niet aangepast.

Handeling Kosten
Alleen inbouwen component in systeem1 Gratis
Inbouwen en installeren component systeem1 € 11,15
Inbouwen component notebook € 11,15
Vervangen moederbord, cpu, cpu koeler of voeding € 22,31
Mini assemblage2 € 11,15
Reiniging compleet systeem3 Gratis
   
(Her)Installatie Windows4 € 24,79
(Her)Installatie overige software4 € 11,15
BIOS updaten € 11,15
   
Data back-up maken5 Vanaf € 28,92

 

 1. Harddisk, DVD/Blu-rayspeler, controllerkaart, geheugenmodules, grafische kaart, geluidskaart, netwerkkaart, TV kaart. Indien bij WAVE gekocht
 2. Een mini assemblage houdt in: assemblage van uw moederbord, processor, koeler en geheugenmodule(s).
 3. Het systeem (en eventuele onderdelen) dient bij WAVE te zijn gekocht.
 4. Bij zowel Windows als overige software dient deze te zijn gekocht bij WAVE. Alleen Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8 worden ondersteund. Om een (her)installatie uit te voeren is de licentiecode benodigd.
 5. De exacte kosten worden berekend op het moment van inname.

 • Service aanvragen

Heeft u interesse in één of meerdere van onze aangeboden diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken.

 

Ma t/m Do. 08:30 – 17:30 uur
Vr. 08:30 – 16:00 uur

 

Telefoon:
+31 (0)88 205 29 05
E-Mail:

 

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, eventuele verzendkosten en inclusief thuiskopieheffing. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Lees ook de disclaimer.


 
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de WAVE website te optimaliseren gebruiken wij cookies